ЦИСТИРИЛ

14.40 лв.

ЦИСТИРИЛ Капсули от 540 мг.
* 2 блистера по 12 Капсули от 540 мг.
* Цената включва 20 % ДДС
* Цените на продуктите може да варират в различните търговски обекти и аптеки.”
* При поръчка над 20 лева, доставката в рамките на София град е безплатна!
* За останалите градове се свържете с нас – +359 876 800 139 или info@sintalgroup.com

Категория:

Описание

За по-добрата грижа за женското здраве Ви препоръчваме употребата на Цистрил капсули като ефективен и природосъобразен начин за борба с цистит!

ЦИСТИРИЛ капсули е хранителна добавка, която предлага ефективно решение за всички, които страдат от възпаления и смущения на пикочно -половата система (цистит). Подобрява физиологичното благосъстояние на пикочните пътища, има антибактериален и противогъбичен ефект. Системната употреба на ЦИСТИРИЛ води   до намаляване  на  появата, честотата и тежестта на пикочните инфекции. Цистирил е синергичен и балансиран комплекс от билкови екстракти и хранителни съставки със силно антибактериално действие. Те са изцяло натурални и  представляват важни за организма вещества, които имат за цел да подобрят общото функционално състояние на човека.

Какво съдържа?

Червената боровинка е най-мощният  антиоксидант. Листата й се използват при възпаление и камъни в пикочните пътища като пикочогонно и противовъзпалително средство.

 

Салвията има антибактериален и противовъзпалителен ефект. Освен  първокласен антисептик, тази билка укрепва имунната система, подобрява хранисмилането и действа благоприятно при наличието на менструални болки.

 

Маслото от манука има мощно антисептично,  противовъзпалително,  антивирусно и бактерицидно действие. Предпазва от предаване на инфекции, гъбички и бактерии по полов път и е едно от най-ефективните средства  използвани срещу цистит и уретрит.

 

Д-манозата подпомага премахването на вредните микроорганизми, като намалява способността им  да се придържат към тъканите на пикочните пътища, подпомага имунната система и производството на цитокини, които се борят срещу инфекции и болести.

Друки съставки: малтодекстрин, ядивен желатин  Е171

ЦИСТИРИЛ  е хранителна добавка и може да се приема профилактично.

Начин на употреба: 1 капсула два пъти дневно в продължение на първите три дни, след това по 1 капсула дневно в продължение на най-малко една седмица.

 

Внимание: Да не се използва в случай на бременност или кърмене!
Опаковкa: капсули 540 мг кутия от 24 капсули.
Нетно тегло12,96 гр

 

Състав Капсула от 240 мг В 100 гр
Салвия e.s.E/D:1:4 150 мг 27.77 гр
Червена боровинка e.s. >35% в органични киселини 100мг 18,5гр
Масло от манука 50мг 9,26гр
Д-маноза 50мг 9,26гр

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108