ОСТЕН АКТИВ

8.70 лв.

ОСТЕН АКТИВ Сашета от 5,5 гр с подсладител
* 16 сашета от 5,5гр.в кутия
* Цената включва 20 % ДДС
* Цените на продуктите може да варират в различните търговски обекти и аптеки.”
* При поръчка над 20 лева, доставката в рамките на София град е безплатна!
* За останалите градове се свържете с нас – +359 876 800 139 или info@sintalgroup.com

Сравни
Категория:

Описание

ОСТЕН АКТИВ представлява синергичен комплекс от витамини и минерали и има дейст­вие насочено срещу намаляване плътността на костното вещество. Продуктът се препо­ръчва в случаи на недостиг на калций и оказва благоприятен ефект при жените по време на менопаузата. Витамин К2, D3 и C са компоненти, необходими за поддържане на фи­зиологичната структура на костите. Поради това ОСТЕН АКТИВ е изключително подходящ за балансиране функциите на скелетната система.

КАКВО СЪДЪРЖА?

Витамин К2, D3 и C са компоненти, необходими за поддържане на физиологичната структура накостите.

Витамин К2 участва в процесите на кръвосъсирване и има важно значение за изграждането и поддържанетона здравето на костите. При метаболитните процеси в организма, той спомага за свързването и усвояванетона калция и транспортирането на същия минерал в организма.

Bитамин D3 съдейства за абсорбирането на приетия калций.

Kалций -минерал c основно значение за доброто състояние на костите и зъбите и за правилното функциониране на всички клетки в организма.

Препоръчителен дневен прием: Едно саше дневно между храненията.

Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място до 25С, недостъпно за малки деца. Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Продуктът съдържа изомалкт, следователно прекомерна употреба може да има слабителна функция. Хранителните добавки не са заместители на пълноценното хранене.

 

Състав За саше 5.5 g За 100 g
Трибазов калциев фосфат 1800 mg 32.4 g
Калциев глицерофосфат 300 mg 5.5g
Витамин С 60 mg 1.9 g
Витамин К2 50 mcg 0.9 mg
Витамин D3 5 mcg 0.09 mg

Бърза поръчка!
close slider
Моля, за бърза поръчка оставете име и телефонен номер за контакт и ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите по поръчката! В случай, че желаете да направите разяснение към поръчката си може да използвате и полето "Съобщение".

За да изпратите своето съобщение е необходимо да приемете посочените условия,в които Ви информираме че: