МАКСИМЕМО

12.40 лв.

Кутия с 16 сашета от 5.0г
* Цената включва 20 % ДДС
* Цените на продуктите може да варират в различните търговски обекти и аптеки.”
* При поръчка над 20 лева, доставката в рамките на София град е безплатна!
* За останалите градове се свържете с нас – +359 876 800 139 или info@sintalgroup.com

Сравни
Категория:

Описание

Хранителна добавка от натурални съставки (Гинко билоба, Червена боровинка) и хранителни вещества, действаща като модулатор на биохимичните и метаболитните процеси в мозъка.МАКСИМЕМО спо­мага за нaмаляване нa стреса. Допринася за подобряване на паметта, концентра­цията и познавателните способности, както и за пропускливостта на клетките към хранителните вещества и оптимизирането на метаболизма в мозъка.

КАКВО СЪДЪРЖА?

Гинко билоба -листата му съдържат 198 активни съставки които: намаляват количеството на образуващия се холестерол, поддържат еластичността на кръвоносните съдове, елиминират свободните радикали, стимулират мозъка, усилват паметта).

Червена боровинка- мощен антиоксидант, богат на витамини, микроелементи  минерали, дъбилни вещества и флавоноиди, есенциални  мастни киселини

Фосфатидилхолин-подобрява динамиката на клетъчната мембрана и е главната й съставяща част.Фосфатидилсерин-допринася за активиране на глюкозния метаболизъм в мозъка и повишава  устойчивостта на нервнитe клетки спрямо увреждания.

Селен –антиоксидант,  c активно действие насочено срещуобразуването на свободни радикали

Състав Саше от 5,0г
Фосфатидилхолин 200mg
Гинко билоба сух екстракт 3% (гинко флавониди) 100mg
Червена боровинка сух екстракт 5% антоцианозиди 15mg
Фосфатидилсерин 10mg
Витамин В1 0.7mg
Селен 25mcg

 

Препоръчителен дневен прием: по 1-2 сашета дневно.

Внимание:Да се съхранява на хладно и сухо място ( недостъпно за малки деца. Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Консултирайте се Вашия лекар преди да приематепродукта, ако приемате антикоагуланти или антиагреганти лекарства. Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срока на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Продукта садържа изомалт, следоватлено прекомерна употреба може да има слабителна функция. Хранителните добавки  не са заместители на пълноценното хранене.

Бърза поръчка!
close slider
Моля, за бърза поръчка оставете име и телефонен номер за контакт и ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите по поръчката! В случай, че желаете да направите разяснение към поръчката си може да използвате и полето "Съобщение".

За да изпратите своето съобщение е необходимо да приемете посочените условия,в които Ви информираме че: