Ербе микс

7.60 лв.

Ербе микс Таблетки от 800 мг с подсладител
* 80 Таблетки от 800 мг с подсладител
* Цената включва 20 % ДДС
* Цените на продуктите може да варират в различните търговски обекти и аптеки.”
* При поръчка над 20 лева, доставката в рамките на София град е безплатна!
* За останалите градове се свържете с нас – +359 876 800 139 или info@sintalgroup.com

Сравни

Описание

Детайлното познаване на положитлените ефекти на растителните екстракти върху човека ни помогна да създадeм уникaлна комбинация от внимателно подбрани швейцарски билки. Взаимодействащи в синергия,  ЕРБЕ МИКС допринася за регулиране функциите на стомашно чревния тракт.

КАКВО СЪДЪРЖА?

Майчин лист - е могъщо очистително, използвано за лечение на запек, действащо чрез стимулиране на чревната перисталтика. Той също така спира абсорбцията на течност през дебелото черво, което предпазва от втвърдяване на изпражненията.

Ким – има карминативно, антисептично, спазмолитично, болкоуспокояващо и стимулиращо секрецията и моториката на стомаха и червата действие

Полски ветрогон - билката е с диуретично, спазмолитично, нефролитично и болкоуспокояващо действие. Използва се при различни заболявания на отделителната система.

Мента - Ментата успокоява съпътстващите колита симптоми, които варират от запек до чревно разстройство, често съпроводени с болезнени спазми и неприятно подуване на стомаха.

Зърнастец - усилва перисталтиката на дебелото черво, без да дразни лигавицата на тънките черва, затова кората на зърнастеца се смята за нежно слабително средство.

Горски слез -  има противовъзпалително, омекчаващо и слабително действие

Сладък корен -  притежава спазмолитично действие, разхлабва гладката мускулатура, намалява секрецията на храносмилателните жлези.

Състав За капсула от 800 мг
Майчин лист 380 мг
Ким 60 мг
Полски ветрогон 50 мг
Мента 35 мг
Зърнастец 30 мг
Горски слез 10 мг
Сладък корен 10

Препоръчителен дневен прием: 1 или 2 капсули на ден, преди лягане.

Внимание:  Да се съхранява на хладно и сухо място (деца. Да не се използва в случай на бременност или кърмене,  и от деца под 3 години. Не превишавайте дневния прием . Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки  не са заместители на пълноценното хранене.

Бърза поръчка!
close slider
Моля, за бърза поръчка оставете име и телефонен номер за контакт и ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите по поръчката! В случай, че желаете да направите разяснение към поръчката си може да използвате и полето "Съобщение".

За да изпратите своето съобщение е необходимо да приемете посочените условия,в които Ви информираме че: