ДОЛЕТИН

17.00 лв.

ДОЛЕТИН Сашета от 3.5 гр.
* Цената включва 20 % ДДС
* Цените на продуктите може да варират в различните търговски обекти и аптеки.”
* При поръчка над 20 лева, доставката в рамките на София град е безплатна!
* За останалите градове се свържете с нас – +359 876 800 139 или info@sintalgroup.com

Сравни
Категория:

Описание

Независимо дали изпитвате болки в ставите в резултат на тежки натоварвания, засилена спортна активност, напреднала възраст или страдете от хронични болки, Долетин е ефективно решение за по-бързото възстановяване и справяне с дискомфорта.

ДОЛЕТИН сашета от 3.5 гр. е  хранителна добавка с доказана ефективност. Продуктът предлага комплексно решаване на редица проблеми, свързани с болки в ставите или техните увреждания. Действието му е насочено към подобряване функцията на съединителната и хрущялната тъкан, като стимулира регенеративния процес и действа аналгетично и противовъзпалително. Така Долетин  благоприятства функциите на опорно-двигателния апарат, в случай на остри или хронични възпалителни заболявания, както и при интензивна спортна дейност. ДОЛЕТИН представлява колекция от природни съставки, които взаимодействат в синергия.

Какво съдържа?

 

Глюкозамин сулфат - намалява триенето на костите една в друга, добро противовъзпалително действие, приложим  при артрит и остеоартрит.

 

МСМ (метилсуфонилметан) - подобрява възстановяването при артрит, болки в костите, сухожлията и мусклуите, спортни травми.

 

Хондроитин сулфат - подпомага еластичността на хрущяла и забавя износването му.

 

Хидролизиран колаген - отговаря за силата и гъвкавостта на хрущялната тъкан.

 

N-ацетил-D-глюкозамин - спомага за поддържане на хрущялната тъкан и  за изграждането на имунната система, предотвратява и отстранява щетите причинени от силен стрес в ставите.

 

L-орнитин - играе ключова роля в енергийните процеси, силен имуномодулатор.

 

Дяволски нокът - има противовъзпалително, аналгетично и спазмолитично действие, намалява отокът и болката на възпалените стави, особено ефективен при заболявания като: тендинит, остеоартрит, ревматоиден артрит, болки в гърба, болки в шията, ревматизъм, подагра, миалгии и лумбаго.

 

 

 

ДОЛЕТИН се предлага под формата на прахчета,  което гарантира бързата му абсорбация от организма. Продуктът НЯМА странични ефекти в сравнение с нестероидните противовъзпалителни средства.

 

 

 

Внимание: Да не се използва в случай на бременност или кърмене! Продуктът съдържа изомалт, следователно може да има слабителна функция!
Начин на употреба: Пo 2 сашета дневно в продължение на 5 дни,  след това по 1 саше дневно в продължение на 1 месец. Разтворете съдържанието на сашето в чаша с вода, разбъркайте добре и изпийте веднага.

Опаковкa:
3,5 грама саше в кутия от 20 сашета.

Нето тегло: 70 g.

 

СъставВ саше 3,5 грВ 100 гр
МСМ – метилсуфонилметан250 мг7,15 гр
Глюкозамин сулфат250 мг7,15 гр
Хондроитин сулфат250 мг7,15 гр
Хидролизиран колеген150 мг4,3 гр
N – ацетил D- глюкозамин50 мг1,4 гр
L – орнитин25 мг0,7 гр
Дяволски нокът25 мг0,7 гр

Бърза поръчка!
close slider
Моля, за бърза поръчка оставете име и телефонен номер за контакт и ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите по поръчката! В случай, че желаете да направите разяснение към поръчката си може да използвате и полето "Съобщение".

За да изпратите своето съобщение е необходимо да приемете посочените условия,в които Ви информираме че: