Изявление за поверителност

С цел развитието на предоставяните от нас услуги и комфорта при употреба на нашия сайт, ние събираме различни анонимни статистически данни за своите потребители. За осъществяване на търговската си дейност, а именно - продажба и доставка на натурални хранителни добавки, изискваме от Вас само най-необходимите данни. Детайлна информация за данните, които събираме и обработваме от Вас като клиенти и потребители на нашия сайт можете да откриете в настоящия текст, съответно в раздели: Информация за нашия уебсайт и Информация за поръчки. Информация за Вашите права можете да откриете в края на настоящия текст в раздел Важна информация за Вас като потребители. Допълнителни въпроси, които е възможно да не бъдат засегнати в настоящия текст можете да ни изпращате на имейл адрес: info@sintalgroup.com.
 

Контактна информация:

СИНТАЛ ГРУП ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД ,

  • Офис:
    гр. София 1202
    район р-н Сердика
    ул."Братя Миладинови" No 104-108, Магазин 8 (Виж на картата)
  • Работно време: Пон.- Пет. | 9:00 - 18:00
  • Телефон за контакт: +359876800139

Информация за нашия уебсайт

  • Бисквитки
  • Контактна форма
  • Анонимна статистика за потребление на сайта.
  • Анонимна статистика за рекламни кампании.
  • Кога събираме събираме данни и какви са те. Как можете да прекратите или откажете събирането на данни.
  • Споделяне на информация с трети страни.
  • Как използваме събраната информация.
  • Срок, в който съхраняваме личните данни.
  • Как защитаваме информацията.

 

Бисквитки

Политика за бисквитките, използвани от Синтал Груп (Sintalgroup.eu)

Какво са „бисквитки“?
„Бисквитките“ (Cookies) по своята същност са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство. Тяхната функция е да Ви отличат от останалите потребители на нашия уеб сайт или да запазят определена информация, свързана с Вашата активност като потребители. Използването на „бисквитки“ е стандартна практика, прилагана от голяма част от уеб сайтове, която улеснява използването им от Вас като потребители.

С цел по-доброто функциониране на нашия сайт и анализиране на предлаганите от нас услуги, ние и нашите доставчици използваме следните видове бисквитки:

Функционални бисквитки

  • cookie_notice_accepted - Запаметява Вашия избор за използвнето или отказването на бисквитките на Google. Срок на валидност - 31 дни.
  • woocommerce_cart_hash , woocommerce_items_in_cart - Запаметяват промените в количката на потребителя. Необходими са за процеса на поръчка. Срока на валидност истича при затваряне на браузъра. Не запаметяват лична информация.
  • wp_woocommerce_session_ - Съдържа уникален код за всеки потребител. Необходима е за откриването базата данни за количката на отделните потребители. Срок на валидност - 2 дни. Не запаметява лична информация
  • __stid , __unam - Използват се осъществяване на възможност за споделяне на информация от сайта ни в социалните мрежи. Не се събира лична информация. Срок на валидност: __stid - 1 година, __unam - 8 месеца.
    • За

анализ на посещаемостта и работата на нашия сайт

    , провежданите рекламни кампании и тяхната успеваемост, използваме Google Analytics и Google AdWords. За събирането на анонимна информация Google Analytics използва следните бисквитки:

  • _ga – Използва се за идентифициране на устройствата посредством идентификационен номер. Срок на валидност зададен от Google – 2 години.
  • _gid – Използва се за идентифициране на устройствата посредством идентификационен номер. Срок на валидност зададен от Google – 24 часа.
  • _gat_ – Ограничава заявките изпращани от сайта към Google Analytics. Срок на валидност 1 минута.

За да промените съгласието си за използване на бисквитки, моля щракнете върху бутона по-долу. Това Ви дава възможност за повторен избор за потвърждаване или отказ от анонимно проследяване от страна на Google.
Промяна на избор за бисквитките

Как използваме бисквитките?
Използваме информацията от бисквитките само за анализиране и подобряване на нашия уеб сайт и рекламен подход. Основа цел е по-приятното потребителско изживяване и по-висока ефективност на търсене/намиране на необходима информация и/или продукти от страна на потребителите, както и популяризиране на най-търсените ни продукти.Как се изтриват бисквитки?
Като потребители Вие имате пълна свобода да изберете дали да приемете бисквитките или не. Бисквитките, които използваме са анонимни и не съдържат лична информация. В случай, че не желаете това, можете да направите своя избор за активиране или деактивиране на бисквитките за проследяване от бутона по-горе. Също така имате възможност да направите персонализирани настройки на Вашия уеб браузър, за да не получавате бисквитки от който и да е уебсайт. Важно е да знаете, че всички промени в браузъра Ви, които биха деактивирали функцията за бисквитки, ще попречат на правилното функциониране на части от нашия уеб сайт.

Контактна форма

  • Използваната контактна форма не събира чувствителни лични данни.
  • В контактната форма изискваме само най-необходимата информация за осъществяване на обратна връзка или за изпращане на поръчана от Вас пратка, в случай, че заявката е направена през контактната форма.
  • Съобщенията от контактната форма се изпращат до посочения като официален контакт имейл: info@sintalgroup.com
  • Не използваме информацията предоставена от Вас в контактната форма за други цели различни, от причината, по която се свързвате с нас. В случай, че получите имейл от подател, представящ се за член на екипа ни, но не се свързва с Вас по повод Ваше запитване или поръчка, моля да ни сигнализирате незабавно на info@sintalgroup.com!
  • След полетата за Вашето запитване през контактната форма отново предоставяме подробна информация за това по какъв начин се обработва Вашата информация. За да изпратите запитване е необходимо да приемете посочените условия.

Анонимна статистика за потребление на сайта

Анонимната статистика е изключително важна за анализа както на нашия сайт, така и на успеха и търсенето на нашите продукти. Използвайки анализите на потреблението и търсенето, които съставяме на база събраната информация имаме възможност непрестанно да подобряваме Вашето потребителско преживяане и да удовлетворим по-пълно нуждите ви като потребители. Информацията събираме от Вас, използвайки инструменти на трети страни - Google Analytics. От своя страна Google Analytics използва бисквтики, с които събира необходимата за нас информация. Тъй като Синтал Груп не може да гарантира дали и каква друга информация събират бисквитките на Google Analytics, имате възможността да откажете използването им. Подробна информация можете да откриете в нашата Политика за бисквитките. Детайлна информация за анонимната статистика можете да откриете тук:

  • Събраната от анализите информация като: пол, възраст и локация може да бъде използвана при организирането на рекламни кампании в мрежата за търсене на Google и промоции.

Анонимна статистика за рекламни кампании

Синтал Груп провежда различни по продължителност, време и обхват рекламни кампании в мрежата на Google. В резултат на това използваме инструменти на Google - Google Analytics, Google AdWords и Google Tag Manager като средства за планиране, организиране, стартиране и анализ на текущи, бъдещи или изминали рекламни кампании. Събраната информация е важна за нас и ни помага за популяризирането на продуктите ни в областите с по-голям интерес и търсене. Каква информация събираме:

    • Локация, пол и възраст на потребителите, последвали нашите реклами;
    • Време на престой в сайта;
    • Количество на завършени поръчки за рекламния период;

Кога събираме събираме данни и какви са те

При поръчка през сайта: при поръчка през сайта събираме минималното необходимо количество информация, което ни е нужно, за да осъществим доставката:

  1. Име и фамилия - за попълване на "получател" при изпращане на доставка по куриер
  2. Държава - по подразбиране зададена България с оглед предлагането на продукти само на вътрешния пазар
  3. Улица и квартал, Град, Област, Пощенски код - за попълване на адресна информация при изпращане на доставка по куриер
  4. Телефонен номер - за попълване на контактна информация при изпращане на доставка по куриер и възможност за осъществяване на контакт с Вас от страна на наш служител при възникване на затруднения по обработване на Вашата поръчка като непълна адресна информация, възможно забавяне на доставка и други
  5. Имейл адрес - с цел осъществяване на контакт с Вас от страна на наш служител при възникване на затруднения по обработване на Вашата поръчка като непълна адресна информация, възможно забавяне на доставка и други

При връзка с нас през контактната ни форма:

  1. Име - за идентифициране на подателя;
  2. Имейл - за идентифициране на подателя и възможност за обратна връзка;
  3. Телефонен номер - за върможност за осъществяване на обратна връзка

Споделяне на информация с трети страни

Синтал Груп споделя Ваши лични данни с трети страни в процеса на изпращане на поръчка. Данните се споделят със служител на куриерската фирма, чрез която изпращаме Вашата доставка.

Как използваме събраната информация

Личните данни, събрани в процеса на финализиране на поръчка или чрез контактната ни форма се използват само и единствено за осъществяане на комуникация с Вас като наши клиенти и изпращане на поръчки до посочен адрес. Събраната информация не се използва за други цели, освен тези, за които е доброволно предоставена от Вас.

Друга анонимна информация, която получаваме при използването на нашия сайт от потребители, използваме за анализ и подобрения на предлаганите продукти и услуги.

Срок, в който съхраняваме личните данни

  • Данни за поръчка като име, адрес и други съхраняваме на нашия сайт в срок от един месец след заявка;
  • Анонимна статистическа информация съхраняваме в рамките на 14 месеца с цел възможност за съставяне на годишни сравнителни отчети;

Как защитаваме информацията

Към събираната и съхранявана от нас информация ние се отнасяме с необходимото внимание и отговорност. Всички дейности по събиране на лична информация се извършват от Синтал Груп без да се предоставя оторизиран достъп на трети страни, освен в случаите на изпращане на куриерска пратка За всякаква допълнителна информация и въпроси относно процеса на събиране, обработка, съхранение и опазване на личните данни, които са извън настоящето Изявление, можете да се обърнете към Синтал Груп Интернешънъл на адрес: info@sintalgroup.com.
За по-високата сигурност на информацията:

  • Ограничаване на достъпа до информация само до оторизирани лица, извършващи дейности по обработка и съхранение
  • Възможност за заличаване на данните от страна на потребителите при поискване
  • Информацията не се съхранява за срок по-дълъг от минималния необходим или възможен за изпълнение на нашите задължения, а именно - до 14 месеца за съхранение на анонимна статистическа информация за потреблението на уебсайта и рекламните кампании, и 30 дни в сайта за извършените през него заявки за доставка.

 

Информация за поръчки

  • Какви лични данни са задължително необходими за нас.
  • Защо събираме лични данни.
  • Кога събираме събираме данни и какви са те. Как можете да прекратите или откажете събирането на данни.
  • Споделяне на информация с трети страни.
  • Как използваме събраната информация.
  • Срок, в който съхраняваме личните данни.
  • Как защитаваме информацията.

 

Какви лични данни са задължително необходими за нас

Единствените задължително необходими за нас данни са посочените при поръчка през нашия сайт, а именно: контактна информация - телефонен номер, имейл адрес и име и физически адрес за извършване на доставка - Държава, Улица и квартал, Град, Област, Пощенски код.

Защо събираме лични данни

Лични данни, свързани с Вас, които се събират в процеса на поръчка се използват само и единствено за целите на доставка.

Кога събираме събираме данни и какви са те

Лични за поръчка събираме само в процеса на финализирането ѝ. Данните и причините за събирането им са посочени по-горе както следва:

  1. Име и фамилия - за попълване на "получател" при изпращане на доставка по куриер
  2. Държава - по подразбиране зададена България с оглед предлагането на продукти само на вътрешния пазар
  3. Улица и квартал, Град, Област, Пощенски код - за попълване на адресна информация при изпращане на доставка по куриер
  4. Телефонен номер - за попълване на контактна информация при изпращане на доставка по куриер и възможност за осъществяване на контакт с Вас от страна на наш служител при възникване на затруднения по обработване на Вашата поръчка като непълна адресна информация, възможно забавяне на доставка и други
  5. Имейл адрес - с цел осъществяване на контакт с Вас от страна на наш служител при възникване на затруднения по обработване на Вашата поръчка като непълна адресна информация, възможно забавяне на доставка и други

Споделяне на информация с трети страни

Синтал Груп използва услугите на куриерски фирми Спиди и Еконт Експрес за извършване на доставки до адрес. В ролята си на изпращач ние нямаме пълен контрол над действията, които е възможно да извърши куриер с получените данни или пратка. С оглед на това Ви предоставяме връзки към общите условия съответно на: куриерска фирма Спиди</а> и куриерска фирма Еконт Експрес; В случай на възникнал проблем или злоупотреба следва да се търси отговорност от фирмата и служителя приел пратката съгласно представените общи условия и действащо законодателство.

Как използваме събраната информация

Събраната от нас информация за нашите клиенти се използва само и единствено по предназначението, за което е прдоставена, а именно: осъществяване на доставка на хранителни добавки до адрес или обратна връзка с Вас в резултат на отправено запитване.

Срок, в който съхраняваме личните данни

    • Събраните в процеса на поръчка лични данни се съхраняват на нашия сайт в рамките на 30 дни след заявка;

Как защитаваме информацията

Всички дейности по събиране на лична информация се извършват от Синтал Груп без да се предоставя оторизиран достъп на трети страни, освен в случаите на изпращане на куриерска пратка За всякаква допълнителна информация и въпроси относно процеса на събиране, обработка, съхранение и опазване на личните данни, които са извън настоящето Изявление, можете да се обърнете към Синтал Груп Интернешънъл на адрес: info@sintalgroup.com.
За по-високата сигурност на информацията:

  • Ограничаване на достъпа до информация само до оторизирани лица, извършващи дейности по обработка и съхранение
  • Възможност за заличаване на данните от страна на потребителите при поискване
  • Информацията не се съхранява за срок по-дълъг от минималния необходим или възможен за изпълнение на нашите задължения, а именно - до 14 месеца за съхранение на анонимна статистическа информация за потреблението на уебсайта и рекламните кампании, и 30 дни в сайта за извършените през него заявки за доставка.

 

Важна информация за Вас като потребители

    • Какво можете да направите, ако смятате, че имате проблем

В случай, че смятате, че е възникнал проблем или злоупотреба с Вашите данни, моля незабавно да се свържете с нас на адрес: info@sintalgroup.com. В качеството си на субект на лични данни имате право да се обърнете и към Комисията за защита на личните данни. Контактна информация с комисията можете да намерите в сайта на КЗЛД.

    • Как можете да се откажете от събирането на лична информация

Лични данни се събират от Вас само в процеса на извършване на поръчка през сайта. В случай, че имате съображения относно сигурността на своите данни и не желаете да имаме достъп до тях, то ние не бихме могли да изпълним своята дейност по продажба и доставка на хранителни добавки. Избраните от нашия сайт продукти можете да откриете в някои аптеки от аптечната мрежа в страната.

    • Лице за контакт

За всякакви въпроси и оплаквания можете да се свържете с нас на имейл адрес: info@sintalgroup.com.

    • Вашите права

Като субекти на лични данни Вие имате право да получите копие на съхраняваните от нас лични данни, да поискате корекция или заличаването им. В случай, че желаете да се възползвате от някое или от всички свои права, моля свържете се с нас на info@sintalgroup.com.

 

Бърза поръчка!
close slider
Моля, за бърза поръчка оставете име и телефонен номер за контакт и ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите по поръчката! В случай, че желаете да направите разяснение към поръчката си може да използвате и полето "Съобщение".

За да изпратите своето съобщение е необходимо да приемете посочените условия,в които Ви информираме че: