Ербе Микс – Швейцарски билки за регулиране функциите на стомаха


Ербе Микс – микс от Швейцарски билки срещу запек и за регулиране функциите на стомаха


Запекът е един от основните здравословни проблеми на българина, причинен от  нездравословният и забързаният му начин на живот. Той е особено вреден, тъй като нередовното изхождане води до задържане на токсини,  които се натрупват в организма и причиняват умора, чувство на отпадналост, а доста често и други странични и неприятни ефекти!

Стресът, недостатъчното движение, в комбинация с диета с ниско садържание на фибри и малък прием на течности  са едни от основните причинители на констипацията, и /или на чувството на тежест в стомаха!

За да се отървете от ужасното усещане което не ви позволява да изпълнявате с лекота ежедневните си задачи, или за да се предпазите превантивно от подобни състояния, трябва да направите само едно:  да се обърнете към природата и да се доверите на един билков италиански продукт, чиято формула садържа специален микс от 100% натуарлни съставки – ЕРБЕ МИКС!


ЗАЩО ЕРБЕ МИКС?

Уникалната комбинация от швейцарски билки е разработена в следствие на детйлното познване и изучаване на положителните ефекти на растителните съставки  върху организма на човека. ЕРБЕ МИКС е хранителна добавка  използваща силата на билките за да благоприятства  чревната перисталтика и е сигурно решение при състояние на констипация (запек). Съставките в продукта са подбрани така, че да действат в комбинация и  допринасят за реглуране функциите на стомашно чревния тракт.

Най важната характеристика на ЕРБЕ МИКС, е че приемът му не води до пристрастяване както други продукти срещу запек и следователно е подходящ за продължителна употреба.


КАКВО САДЪРЖА ЕРБЕ МИКС?

Майчин лист - е могъщо очистително, използвано за лечение на запек, действащо чрез стимулиране на чревната перисталтика. Той също така спира абсорбцията на течност през дебелото черво, което предпазва от втвърдяване на изпражненията.

Ким – има антисептично, спазмолитично, болкоуспокояващо и стимулиращо секрецията и моториката на стомаха и червата действие

Полски ветрогон - билката е с диуретично, спазмолитично, нефролитично и болкоуспокояващо действие. Използва се при различни заболявания на отделителната система.

Мента - успокоява съпътстващите колита симптоми, които варират от запек до чревно разстройство, често съпроводени с болезнени спазми и неприятно подуване на стомаха.

Зърнастец - усилва перисталтиката на дебелото черво, без да дразни лигавицата на тънките черва, затова кората на зърнастеца се смята за нежно слабително средство.

Горски слез -  има противовъзпалително, омекчаващо и слабително действие

Сладък корен -  притежава спазмолитично действие, разхлабва гладката мускулатура, намалява секрецията на храносмилателните жлези.

В опаковка от 80 табелтки – за да го ползвате дълго и да живеете леко!!!


Поръчай ЕрбеМикс още сега!