• Хепилакс

Хепилакс

Цена на продукта:

  • 12.80лв.


ХЕПИЛАКС e хранителнa добавкa с растителни екстракти, витамини и аминокиселини като комбинираното им действие има релаксиращ  и успокояващ ефект, и следователно допринася за улесняване на съня. Може да се използва за продължителни периоди от време, без да води до пристрастяване. Продуктът е подходящ за консумация при наличие на състояния като тревожност, характеризираща се с общо неразположение, психо-физически дискомфорт, силен стрес съпроводен с напрежение и притеснение, стресови условия с травматичен произход, както и  депресия и нарушения на съня (затруднено заспиване, многократни нощни събуждания, неспокоен сън, безсъние) 

КАКВО СЪДЪРЖА?

Грифония - контролира апетита и съня и се бори с депресията, проблеми с храненето и различни зависимости, увеличава нивото на серотонин в мозъка.

Валериана - в състояние е да намали нервната дейност, успокоява мозъка и отпуска напрегнатите мускули така, че сънят може да настъпи по-естествено.

Калифорнийски мак - използва се при нарушения на съня, повишена нервна възбудимост, като антистресово и седативно средство при нервни и психични разстройства, действа успокояващо, анестезиращо, противовъзпалително.

Хиперицинът - има положително влияние върху мозъка и върху психиката, играе важна роля при пренасянето на нервните импулси.

Магнолия - намалява психическия стрес и физическото безпокойство и оказва седативно действие на централната нервна система.

Мелатонинът оказва хипнотично въздействие.Спомага за по-бързо предизвикване на съня и за значителното подобрение на качеството му.

L – триптофан - аминокиселина, която може да бъде преобразувана в 5-HTP(5-хидрокситриптофан), който се използва за получаване на серотонин и мелатонин. Серотонинът влияе на съня, поведението и настроението и за правилното функциониране на мозъка. Мелатонинът влияе на цикъла сън-събуждане на тялото, метаболизма на хранителните вещества и имунната система.

 L- глутамин - аминокиселина, която стабилизира имунната система, подобрява концентрацията, паметта, съня, помага при стрес, лошо настроение и вътрешна неспокойност. Глутаминът увеличава производството на GABA, (гама-аминомаслена киселина) - мозъчният химикал на релаксация, ценна помощ при лечението на депресия.                     

Витамин В 6 се използва в синтеза на стресовите хормони епинефрин и норепинефрин и е от съществено значение за формирането на GABA, серотонин и допамин. Ниските нива на GABA ви карат да се чувствате тревожни, свръхстимулирани и претоварени. Ниски нива на серотонин - "молекулата на щастието" са свързани с негативно мислене, безпокойство, безсъние, т.е. депресия и сезонно афективно разстройство.


Емулгатор: Магнезиев сеарат, калциев карбонат. Стабилизатор: Микрокристална целулоза. Киселина: винена киселина. Подсладител: фруктоза, сукралоза. Овкусител: Аромат боровинка.

Опаковката съдържа: 20 таблетки от 510 mg

Препоръчителен дневен прием: 1-2 таблетки на ден, половин час преди лягане. Да се приема с вода.

СъставЗа таблетка от 510 mgЗа 2 таблетки 
Грифония (Griffonia simplicifolia) 98%100 mg200 mg
Магнолия 50%75 mg150 mg
Валериана50 mg100 mg
Калифорнийски мак 0.35% протопин50 mg100 mg
L- триптофан30 mg  60 mg
L – глутамин30 mg  60 mg
Калциев карбонат10 mg  20 mg
Хиперицин 0,3%7 mg  14 mg
Мелатонин3 mg    6 mg
Витамин В60.5 mg    1 mg


Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място до 25С, недостъпно за малки деца. Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не приемайте преди или по време на шофиране и при употреба на алкохол. Не консумирайте продукта ако работите с потенциално опасни машини. Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичане стока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки не са заместители на пълноценното хранене.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Максимемо

Максимемо

Хранителна добавка от натурални съставки и хранителни веще­ства, действаща като модулатор нa биохим..

12.40лв.

Нерванил

Нерванил

НЕРВАНИЛ представлява 100 % натурален продукт - комплекс от хранителни вещества и натурални екстрак..

14.30лв.

Саленикс

Саленикс

САЛЕНИКС е синергичен и балансиран комлпекс от Минерали, Витамини, Креатин и Плод от Баобаб компенс..

12.00лв.