• ТОНУС Н – ЗА ЖИЗНЕНОСТ И ЕНЕРГИЯ

ТОНУС Н – ЗА ЖИЗНЕНОСТ И ЕНЕРГИЯ

Цена на продукта:

  • 10.80лв.


ТОНУС Н  е хранителнта добавка с натурални съставки, имаща за цел да подпомогне организма в случай на понижено настроение, психически или физически стрес, пролетна умора. Продуктът може да бъде използван по време на ниско калорична диета и от спортисти по време на тренировка като източник на енергия. Съставката Коензим Q10 и аминокиселината Аргинин, съчетани с билковите екстракти на Сибисрки и Китайски женшен спомагат за увеличаване резистентността  на организма  към външни фактори, както и към подобряване на концентрацията. ТОНУС Н подобрява  адаптацията към физически натоварвания, температурни изменения и висока надморска височина. Изключително подходящ е за прием от  хора с отслабена имунна система и  активно трениращи, при тежък и особено динамичен физически труд, вредна работна среда.

КАКВО СЪДЪРЖА?

Коензим Q10 – антиоксидант  от съществено значение за превръщането на хранителните вещества в енергия на клетъчно ниво. Подсилва сърцето и забавя стареенето .

Aргининa e аминокиселина, полезнa при състояния на психическа и физическа умора. Подсилва имунната система,  подходящ за активно трениращи тъй като спомага да се избегнат неприятните последици на претренирането.

Златен корен (родиола) е билка, която тонизира мускулатурата и е силен адаптоген, изключително полезeн за хора с повишена физическа  активност като редовно спортуващите.

Йерба Мате – има доказан тонизиращ ефект над тялото и ума, съдържа кофеин. Ускорява храносмилането.

Сибирският жен-шен подсилва защитните функции на организма, силата и издържливостта, повишава физическата и умствената работоспособност, както  и устойчивостта на организма към болестотворни фактори, хронична умора и стрес. Действа общоукрепващо, тонизиращо, противовъзпалително и като антидепресант

Китайски Жен-шен- билка с тонизиращ и антистресов ефект. Подобрява концентрацията и влияе благотворно върху краткосрочната памет и времето за реакция. Противодейства на депресивни състояния като влияе положително върху настроението. 

Подсладител: фруктоза, изомалц. Овкусител: Аромат-кафе, какао. Емулгатор: Липоксол 6000.


СъставЗа таблетка от 1200 mgЗа 2 таблетки 
Аргинин аспартат500 mg1000 mg
Сибирски женшен (Eleuterococcus senticosus)100 mg200   mg
Женшен (Panax ginseng)50   mg100   mg
Йерба Мате (Ilex paraguariensis)20   mg40     mg
Златен корен (Rhodiola Rosea)10   mg20     mg
Коензим Q1010   mg20     mg

КАКВО СЪДЪРЖА?


Опаковката съдържа: 24 таблетки от 1200 мг

Препоръчителен дневен прием: Препоръчва се да дъвчете по 2 таблетки днвено, за предпочитане сутрин.

Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място до 25С, недостъпно за малки деца. Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичането на срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки не са заместители на пълноценното хранене.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Луксин

Луксин

Хранителните вещества, съдържащи се в ЛУКСИН са полезни за подпомагане функцията на зрението. Състав..

11.80лв.

Максимемо

Максимемо

Хранителна добавка от натурални съставки и хранителни веще­ства, действаща като модулатор нa биохим..

12.40лв.

Нерванил

Нерванил

НЕРВАНИЛ представлява 100 % натурален продукт - комплекс от хранителни вещества и натурални екстрак..

14.30лв.

Саленикс

Саленикс

САЛЕНИКС е синергичен и балансиран комлпекс от Минерали, Витамини, Креатин и Плод от Баобаб компенс..

12.00лв.