• МАКСИМУНО  - СИЛНА ИММУННА СИСТЕМА ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

МАКСИМУНО - СИЛНА ИММУННА СИСТЕМА ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

Цена на продукта:

  • 14.80лв.


МАКС ИМУНО е висококачествен имуностимулант - балансиран комплекс от натурални екстракти и Коластра, кои­то взаимодействащи в синергия подсилват имунната система. Продуктът е особено подходящ при смяна на сезоните, пролетна умора и тежка физическа активност. Има положителен ефект върху чревната флора, а благодарение на имунологичния си профил може да гарантира благосъстоянието на целия оргазнизъм както и да противодейства на негативните ефекти причинени от различни замъсрители и алергени, особено при деца и възрастни хора.

КАКВО СЪДЪРЖА?

Kоластра – първото мляко с което майките - бозайници захранват рожбите си. Съдържа висока концентрация на жизнено важни растежни и модулиращи развитието и съзряването на имунната система фактори, които са от решаващо значение за нормалното изхранване и развитие на всички тъкани и органи в човешкото тяло и е важен естествен източник на имуноглобулин. Не причинява странични ефекти и засилва имунната система. Съдържа лактоферин - силен антиоксидант, значително редуциращ вредните ефекти от свободните радикали и фактор за растежа на костите, мускулите и съединителната тъкан, нервна тъкан и кожата. Предпазва организма от увреждане, като повишава съпротивителните му сили. Има aнтибактериално,  aнтивирусно, противовъзпалително и пробиотично действие.

Червена боровинка - мощен антиоксидант , богат на витамини,микроелементи, минерали, дъбилни вещества и флавоноиди. Eфективно неутрализира действието на свободните радикали.

Лайка- действа спазмолитично, противовъзпалително, антисептично, антиалергично и е храносмилателен стимулант

ВАЖНО!!  МАКСИМУНО е изключително подходяш за деца, тъй като съдържа коластра. Коластрата садържаща се в продукта е с най-високо качество , с произход Нова Зеландия. Капсулите могат да се разтварят във вода или мляко.Това улеснява и приемът му и от възрастни хора, които имат проблем с поглъщане на капсули и таблетки. МАКСИМУНО не садържа захар, а също така може да бъде ползван продължителен период от време.


Състав

За капсула от 300 mg


Коластра коза100 mg
Фруктоза80 mg
Лайка (Chamommila Matricaria) 0.3%30 mg
Червена боровинка (Vaccinium vitis idea)25 mg

Други съставки : Фруктоза, малтодекстрин, магнезиев стеарат

Опаковката съдържа: 2 блистера по 10 капсули от 300 mg

Препоръчителен дневен прием: По 1-2 капсули на ден. Съдържанието на капсулата може да се разтвори във вода или мляко.

Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място до 25С, недостъпно за малки деца. Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не превишавайте днвената дозировка. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки не са заместители на пълноценното хранене.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Алергон

Алергон

Хранителна добавка с билкови екстракти и витамини, подпомага благосъстоянието на организма  в с..

8.60лв.

Бимбокеър

Бимбокеър

БИМБОКЕЪР е хранителна добавка под формата на капки подходяща при повишена нужда или намелeн п..

8.20лв.

Витафул

Витафул

Изцяло натуралана хранителна добавка, съдържаща най-важните витамини, минерали и растителни екстракт..

12.30лв.

Респин

Респин

PЕСПИН представлява хранителна добавка под формата на сироп, съдържаща мед, витамин C, прополис..

8.80лв.