• БИМБОКЕЪР - имуностимулант за деца

БИМБОКЕЪР - имуностимулант за деца

Цена на продукта:

  • 8.20лв.


БИМБОКЕЪР е хранителна добавка под формата на капки подходяща при повишена нужда или намелeн прием на витамини. Витамините съдържащи се в продукта са от голямо значение за детето, тъй като действат като модулатор в много метаболит­ни и енергийни процеси, играят важна роля върху механизмите на имунната защита, и спомагат за защита от оксидативен стрес. БИМБОКЕАЪР е лесен и практичен за употреба и е съставен от всички най важни съставки необходими за растежа на децата и осигурявайки им енергия и защита срещу болeсти. 

КАКВО СЪДЪРЖА?

Витамини от група Б - от съществено значение за правилния метаболизъм на нервната система, насърчават производство­то на енергия и повишават устойчивосттa към стрес.

Витамин А - ретинол има важна роля в в процесите на пре­венцията на зрението.

Витамин К - участва в процесите на кръвосъсирване и има важно значение за изграждането и поддържанетона здравето на костите.

Витамин Е - е признат за най-мощният антиоксидант. Пред­пазва клетките от увреждане, забавя окисляването на липиди­те и образуването на свободни радикали в организма.

Витамин Н - биотин - необходим за растежа на клетките, про­изводството на мастни киселини, както и за метаболизма на мазни­ните и аминокиселините.

Фолиева киселина - спомага за ак­тивизиранeтo на клетъчния растеж, има ключова роля в усвояването на останалите витамини от група В и най-вече витамин В12. Влияе благоприятно в борбата срещу стреса.

Витамин РР – свързан е с обмя­ната на белтъците, с функциите на нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система.

Витамин С - oсновнoтo му действие е окислително-възстановителнo. Участва в обмяната на веществата. Ограничава възпалителните реакции, увеличава активността спрямо повишени температури.

Bитамин D е изключително важен за костите и зъбите. Действие­тo му е свързано с регулацията на обмяната на калций и фосфор.

Опаковката съдържа: Капки от 15 ml 

Препоръчителен дневен прием:

Кърмачета  - 10 капки, раделени на 2 приема

Деца - 15 капки, разделени на 2 приема

Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място до 25С, недостъпно за деца под 3 години. Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичане срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен.

БИМБОКЕЪР - имуностимулант за деца, е хранителна добавка и не може да бъде заместител на пълноценното хранене.

СъставЗа доза от 10 капки % RDA
Витамин С20 mg80
Ниацин9 mg100
Витамин Е3 mg
Рибофлавин фосфат В20.8 mg100
Витамин В60.7 mg100
Витамин В10.6 mg120
Витамин А400 mcg100
Биотин100 mcg
Фолиева киселина100 mcg100
Витамин К125 mcg
Витамин D37.5 mcg75
Витамин В120.7 mcg100

Консервант: Метил парахидроксибензонат, калиев сорбат. Емулгатор: полисорбат 20. Овкусител: Аромат Банан. Посладител: фруктоза, натриев захарин. Регулатор на киселинността: лимонена киселина.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Алергон

Алергон

Хранителна добавка с билкови екстракти и витамини, подпомага благосъстоянието на организма  в с..

8.60лв.

Витафул

Витафул

Изцяло натуралана хранителна добавка, съдържаща най-важните витамини, минерали и растителни екстракт..

12.30лв.

Макс имуно

Макс имуно

МАКС ИМУНО е висококачествен имуностимулант - балансиран комплекс от натурални екстракти и Коластра..

14.80лв.

Респин

Респин

PЕСПИН представлява хранителна добавка под формата на сироп, съдържаща мед, витамин C, прополис..

8.80лв.