• Климакс

Климакс

Цена на продукта:

  • 11.20лв.


КЛИМАКС е хранителна добавка c Bитекс, Магнезий, Соеви изофлавони и Пасифлора, оказващ благоприятен ефект при жените по време на климактериума. КЛИМАКС спомага за облек­чаване състояния на тревожност, нервност и умора.

Какво съдържа?

Пасифлората се използва при нервност, стомашни или менструални болки, менопаузни симптоми, невралгия и мигренно главоболие. Има успокояващ ефект, помага за намаляване на тревожността и e от полза при астма, сърцебиене, високо кръвно налягане, мускулни крампи.

Соеви изофлавони: Растителни фитоестрогени, които помагат за справяне с досадните симптоми на менопаузата и предменструалния синдром, едновременно с поддържането на сърдечно здраве, здрава костна система, превенция на остеопорозата и поддържане на здравето на гърдата.

Bитекс - ефективно допринася за намаляване на симптомите на предменструален синдром (ПМС), при менструални проблеми и безплодие, хормоналния дисбаланс, регулиране на овулацията, фибромен маточен растеж. Плодоветe имат прогестерогенна сила, действайки на хипофизата, която регулира менструалния цикъл при жените. Увеличавайки прогестерогенна активност, билката може да помогне за балансиране на прогестероновата и естрогенната продукция от яйчниците през менструалния цикъл.

Други съставки : Магнезиев стеарат.

Състав : За таблетка от 300 mg RDA
Mагнезий 240 mg  70%
Соеви изофлавони сух екстракт60%135 mg
Пасифлора  3.5%100 mg
Витекс 100 mg


Внимание:
Да се съхранява на хладно и сухо място (недостъпно за малки деца). Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не превишавайте дневния прием. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки не са заместители на пълноценното хранене.

Опаковката съдържа: 2 блистера с 10 таблетки от 0.750 g

Препоръчителен дневен прием: По 1 една таблетка, вечер преди лягане.


Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Цистирил

Цистирил

За по-добрата грижа за женското здраве Ви препоръчваме употребата на Цистрил капсули като ..

14.40лв.