• ЕРБЕ МИКС - ПРИ ЗАПЕК

ЕРБЕ МИКС - ПРИ ЗАПЕК

Цена на продукта:

  • 7.60лв.


Детайлното познаване на положитлените ефекти на растителните екстракти върху човека ни помогна да създадeм уникaлна комбинация от внимателно подбрани швейцарски билки които взаимодействащи в синергия допринасят за регулиране функциите на стомашно чревния тракт. Забързаният начин на живот, в комбинация с неправилно хранене и консумация на храни с ниско садържание на фибри и малък прием на течности, често е причина за появата на чувство на тежест в стомаха и подуване на червата. Формулата на ЕРБЕ МИКС е специално разработена и садържа микс от 100 % натурални съставки които благоприятстват чревната перисталтика и са сигурно решение на проблеми свързани със състояние на констипация (запек). Приемът на продукта не води до пристрастяване и следователно употребата му не води до пристрастяване.

КАКВО СЪДЪРЖА?

Майчин лист -  могъщо очистително и билка използвана за лечение на запек, действаща чрез стимулиране на чревната перисталтика. Спира абсорбцията на течност през дебелото черво, което предпазва от втвърдяване на изпражненията.

Ким – има антисептично, спазмолитично, болкоуспокояващо и стимулиращо секрецията и моториката на стомаха и червата действие

Полски ветрогон – билка  с диуретично, спазмолитично, нефролитично и болкоуспокояващо действие. Използва се при различни заболявания на отделителната система.

Мента - успокоява съпътстващите колита симптоми, които варират от запек до чревно разстройство, често съпроводени с болезнени спазми и неприятно подуване на стомаха.

Зърнастец - усилва перисталтиката на дебелото черво, без да дразни лигавицата на тънките черва, затова кората на зърнастеца се смята за нежно слабително средство.

Горски слез -  има противовъзпалително, омекчаващо и слабително действие

Сладък корен -  притежава спазмолитично действие, разхлабва гладката мускулатура, намалява секрецията на храносмилателните жлези.

Пълнител: царевичен малтодекстрин. Емилгатор: Магнезиев стеарат. Антислепващ агент: силициев диоксит. Подладител: Сорбитол.

 
СъставЗа капсула от 800 mg
Майчин лист380 mg
Ким60 mg
Полски ветрогон50 mg
Мента35 mg
Зърнастец30 mg
Горски слез10 mg
Сладък корен10 mg


Опаковката съдържа: 80 таблетки от 800 mg

Препоръчителен дневен прием: 1 или 2 капсули на ден преди лягане.

Внимание:  Да се съхранява на хладно и сухо място (недостъпно за деца). Да не се използва в случай на бременност или кърмене, и от деца под 3 години. Не превишавайте дневния прием. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки  не са заместители на пълноценното хранене.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Дижерин

Дижерин

ДИЖЕРИН е пробиотична хранителна добавка с Витамини, Живи млечни ферменти, Инулин, Ангелика и ..

11.20лв.

Пюър лайн

Пюър лайн

Препоръчваме Ви пречистване на организма с ПЮЪР ЛАЙН като ефективен метод за детоксикация.ПЮЪР ЛАЙН&..

12.40лв.

Флосин

Флосин

ФЛОСИН е пробиотична хранителна добавка съставена от млечно кисели бактерии – (L.acidophilus, ..

14.40лв.