• Collagenica Beauty / Колаген Бюти

Collagenica Beauty / Колаген Бюти

  • Код на продукта: Collagenica Beauty
  • Наличност: В наличност

Цена на продукта:

  • 75.00лв.


·          Collagenica Beauty е хранителна добавка в практични сашета с плодов вкус, идеална за разтваряне във вода или други напитки. Съдържа: морски хидролизиран колаген VERISOL F®, Витамин C, Витамин B3, D-биотин, Цинк и Хиалуронова киселина. Формулиран за интегриране на микроелементи и функционални вещества, които допринасят за поддържането на нормална кожа.

                КАКВО САДЪРЖА?

МОРСКИ КОЛАГЕН – VERISOL®- в състояние да стимулира метаболизма на кожата и да противодейства на загубата на колагенна извънклетъчна матрица отвътре. Резултатите обикновено се появяват след няколко седмици ежедневна употреба. Проучванията показват значително подобрение на външния вид на кожата, нейната стегнатост и намаляване на бръчките само след 4 седмици употреба.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛЛИНА - несериран полизахарид, отговорен за поддържането на свежия и сияен вид на кожата. Произвежда естествено в младата кожа и играе ключова роля за нейната  хидратация. В процеса на стареене производството и намалява и това води до появата на сухота, бръчки и загуба на еластичност. Ето защо прием на хиалуронова киселина под формата на добавка е препоръчителен за всеки който се грижи за подържането и възстановяването на своята кожа.

ВИТАМИН Ц - Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кожата. Антиоксидантната активност на витамин С предпазва организма от ендогенен и екзогенен оксидативен стрес. Като редуциращ агент, витамин С подпомага ензима пролил хидроксилаза в посттранслационното хидроксилиране на пролиновите и лизиновите остатъци на колагена, така че неговият дефицит засяга образуването, функциите и стабилността на съединителната тъкан.

ВИТАМИН Б3 - Известен още като никотинамид или никотинова киселина, той е истински съюзник за здравето на вашата кожа. Работи заедно с други важни хранителни вещества като магнезий и витамини B2 и B6  участватвайки в механизмите за репликация и възстановяване на ДНК. Освен това, може да допринесе за защитата на кожата от увреждане, причинено от ROS, генерирани от UV радиация от слънцето.  Има противовъзпалително и антибактериално действие, което го прави истинска панацея за кожата, особено ако се използва редовно както в кремове за външна употреба, така и като добавка.

ЦИНК - Невидимият герой за здрава кожа, цинкът играе решаваща роля в над 200 ензимни процеса в нашето тяло, от съществено значение за производството на колаген и борбата със свободните радикали. Той не само поддържа външната красота, но участва в образуването на съединителната тъкан, кожата, косата, ноктите и зъбите. Той също така предпазва клетките от преждевременно стареене благодарение на своите антиоксидантни свойства и медиира имунните и възпалителни реакции на кожата.

БИОТИН - Известен като витамин Н, той е водоразтворим витамин от група В, необходим за поддържане на благосъстоянието и трофиката на кожата, лигавиците и косата. Участва в някои процеси като образуването на мастни киселини и улеснява метаболизма на аминокиселините и въглехидратите. В комбинация с цинк е полезен за укрепване на косата и ноктите. Допринася за нормалната кожна трофика като  помага да бъде по-здрава, еластична и тонизирана.

КАК РАБОТИ VERISOL® ?

Фибробластните клетки в дермалния слой на кожата ще разпознаят специфичните пептиди на VERISOL® като увеличаване на разграждането от собствения колаген на кожата. Това е стимулът на фибробластите трябва да повишат своята метаболитна активност. Резултатите са по-високи синтез на нов дермален колаген и всички други извънклетъчни матрични протеини, балансиращи това, което се губи чрез стареене и влияния на околната среда.

 БЕЗ ГЛУТЕН                                      БЕЗ ЛАКТОЗА

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРА Collagenica Beauty ?

Красота, подкрепена от науката.

С изключителната формула VERISOL F®, усетете видими подобрения в еластичността на кожата, в намаляването на бръчките и в здравината на косата и ноктите.

Прочетете подкрепящите проучвания по-долу:

·         Сертификат за ефективност

·         Проучване на биоактивни колагенови пептиди®

·         Предимства на специфични колагенови пептиди

·         Изследвания върху здравето на кожата и колагена


 
Препоръчителна дневна доза: 1 саше на ден 

        Опаковка: Кутия с 30 сашета от 12 гр.       

      Производител:PNK Farmaceutici , Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108