• Цистирил

Цистирил

Цена на продукта:

  • 17.30лв.


За по-добрата грижа за женското здраве Ви препоръчваме употребата на Цистрил капсули като ефективен и природосъобразен начин за борба с цистит!

ЦИСТИРИЛ капсули е хранителна добавка, която предлага ефективно решение за всички, които страдат от възпаления и смущения на пикочно-половата система (цистит). Подобрява физиологичното благосъстояние на пикочните пътища, има антибактериален и противогъбичен ефект. Системната употреба на ЦИСТИРИЛ води до намаляване на появата, честотата и тежестта на пикочните инфекции. ЦИСТИРИЛ е синергичен и балансиран комплекс от билкови екстракти и хранителни съставки със силно антибактериално действие. Те са изцяло натурални и представляват важни за организма вещества, които имат за цел да подобрят общото функционално състояние на човека.

Какво съдържа?

Червената боровинка е най-мощният  антиоксидант. Листата й се използват при възпаление и камъни в пикочните пътища като пикочогонно и противовъзпалително средство.

Салвията  има антибактериален и противовъзпалителен ефект. Освен първокласен антисептик, тази билка укрепва имунната система, подобрява хранисмилането и действа благоприятно при наличието на менструални болки.

Маслото от манука  има мощно антисептично, противовъзпалително, антивирусно и бактерицидно действие. Предпазва от предаване на инфекции, гъбички и бактерии по полов път и е едно от най-ефективните средства използвани срещу цистит и уретрит. 

Д-манозата подпомага премахването на вредните микроорганизми, като намалява способността им да се придържат към тъканите на пикочните пътища, подпомага имунната система и производството на цитокини, които се борят срещу инфекции и болести.

Друки съставки: малтодекстрин, ядивен желатин  Е171.

Опаковкa: капсули 540 mg кутия от 24 капсули.

СъставКапсула от 240 mg за 2 капсули
Салвия e.s.E/D:1:4150 mg
300 mg
Червена боровинка e.s. >35% в органични киселини100 mg200 mg
Масло от манука50 mg100 mg
Д-маноза50 mg100 mg


Опаковката съдържа: 2 блистера по 12 капсули от 540 мг
Начин на употреба: 1 капсула два пъти дневно в продължение на първите три дни,

след това по 1 капсула дневно в продължение на най-малко една седмица.

Внимание: Да не се използва в случай на бременност или кърмене!

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108