• ФЛОСИН - ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ

ФЛОСИН - ЗА ДОБРО ХРАНОСМИЛАНЕ

Цена на продукта:

  • 17.30лв.


ФЛОСИН е пробиотична хранителна добавка съставена от млечно кисели бактерии – (L.acidophilus, L. reuteri, L. salivarius, L. caseisub. Rhamnosus, B. bifidum, B. longum), и Инулин (пребиотични фибри), която значително подобрява физиологичното благосъстояние на чревната функция. Пробиотиците в продукта, в комбинация с пребиотика инулин и правилно хранене имат за цел да възстановят чревната бактериална флора. Продуктът е изключително подходящ при дисбиоза (дисбактериоза), лошо храносмилане и малабсорбция, диария, запек, появата на газ и лош дъх в устата. ФЛОСИН oказва положителен ефект върху имунната система и е изключително полезен при прием на антибиотици. Той е под формата на филмирани капсули за да се осигури удълженото му действие в стомаха.


КАКВО СЪДЪРЖА?

Пробиотици -  имат за цел  да възстановят баланса на чревната флора, да предотвратят развитието на патогенни бактерии и да подобрят храносмилателната функция.

-Lactobacillus acidophilus– облекчава газовете и подуването на стомаха, влияе положително на хора с лактозна нетолерантност. Редуцира броя на E. coli

-Bifidobacterium bifidum – поддържа имунитета, подходящ при диария причинена от Ешерихия коли, както и при кандида.Насърчава усвояването на ценни вещества.

-Bifidobacterium longum – подобрява функцията на черния дроб, намалява възпалението, помага за прочистването от олово и някои тежки метали.

Инулинът е пребиотик, който влияе на метаболизма, има за цел да стимулира растежа на определни бактерии и да подобри здравословното състояние на оргнизма. Той ускорява прочистването на организма от шлаки и необработена храна и е ефективен срещу запек и диария. Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

Други съставки: силициев диоксид. Капсула: ядивен желатин, (E171) талк,хранителен шеллак.

Опаковката съдържа: 24 капсули от 570 мг

Физиологични показатели: Млечната киселина в продукта е пребиотик, който в комбинация с правилно хранене има за цел да възстанови чревната бактериална флора и е изключително подходящ при дисбиоза (дисбактериоза), лошо храносмилане и малабсорбция, диария, запек, появата на газ и лош дъх в устата. ФЛОСИН oказва положителен ефект върху имунната система и е полезен при прием на антибиотици.


Хранителна информация

Съставки

За капсулa от 570 mg

      За 2 капсули

Инулин

350 mg

700 mg

Млечни ферменти от които:

45 mg

90 mg

-L. reuteri

1.5 MLD

3 MLD

-L.acidophilus

1.5 MLD

3 MLD

-L. salivarius

1   MLD

2 MLD

-L. casei sub rhamnosus

0.5 MLD

MLD

-B.bifidum и B.longum

0.5 MLD

MLD


Препоръчителен дневен прием : по една капсула 2 пъти на ден 

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108