• САЛЕНИКС – ЗА ЖИЗНЕНОСТ И ЕНЕРГИЯ

САЛЕНИКС – ЗА ЖИЗНЕНОСТ И ЕНЕРГИЯ

Цена на продукта:

  • 14.40лв.


САЛЕНИКС е синергичен и балансиран комлпекс от Минерали, Витамини, Креатин и Плод от Баобаб компенсиращ недостига на хранителни вещества  в случай на умора,  загуба на апетит, ниско  кръвно  налягане,  както  и  за всички,  които се занимават със  спорт или умерена и тежка физическа дейност. Чрез усвояването на съставките му се насърчава оптималното функциониране на мускулите. САЛЕНИКС е препоръчителен при обилно изпотяване, изтощение, интензивни упражнения, или заплаха от топлинен удар. Продуктът може да осигури нужните на организма вещества в случай на дехидратация, която затруднява извършването на физически натоварвания. САЛЕНИКС е особено подходящ за спортистите, тъй като увеличава ефективността на тренировката и намалява сърдечно-съдовият стрес.

Какво съдържа?

Магнезий - минерал от изключително значение за производството на енергия и за нервния баланс. Има силно антидепресантно действие.

Натрий - поддържа костната тъкан, изпълнява важни функции като регулиране на осмотичното налягане, обема на извънклетъчните течности и киселинно-алкалния баланс.

Калий - жизнено необходим за организма минерал - електролит, необходим за провеждането на енергията в тялото. От съществено значение за мускулната контракция и енергийния метаболизъм.

Креатин монохидрат - важен енергиен източник за мускулите, сърцето и мозъка. Особено е препоръчителен при продължителни физически мускулни усилия.

Плод от баобаб е супер храна от Африка притежаваща уникални свойства.Садържа аминокиселини, есенциални мастни киселини и много витамини ( 3 пъти повече витамин С от един портокал, 2 пъти повече антиоксиданти от плодовете Годжи Бери)

Витамин С е изключително важен за растежа и възстановяването на тъканите в цялото тяло. Едно от основните му действия е повишаване на имунитета. Има антиоксидантна активност

Витамините (В1, В6, В12) - от съществено значение за различните метаболитни процеси и превръщането на храната в енергия, с енергийно и възстановително действие, подпомагащо активността на организма.


СъставВ саше 6 g
% RDA
Креатин монохидрат500 mg
Плод от боабаб300 mg
Калий266,4 mg
Натрий110 mg
Магнезий63 mg
20
Витамин С18 mg30
Витамин В60,6 mg30
Витамин В10,42 mg30
Витамин В120,30 mcg30

 

Други съставки : Малтодекстрим ,изомалц,лимонена киселина,натриев бикарбонат,сукралоза,

Оцветител: Е122

Опаковката съдържа: 14 сашета от 6 гр

Препоръчителен дневен прием: По  1  саше  дневно.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Максимемо

Максимемо

Хранителна добавка от натурални съставки и хранителни веще­ства, действаща като модулатор нa биохим..

14.90лв.

Нерванил

Нерванил

НЕРВАНИЛ представлява 100 % натурален продукт - комплекс от хранителни вещества и натурални екстрак..

17.20лв.