• МАКСИМЕМО – ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ

МАКСИМЕМО – ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ

Цена на продукта:

  • 14.90лв.


Хранителна добавка от натурални съставки и хранителни веще­ства, действаща като модулатор нa биохимичните и метаболитните процеси в мозъка. МАКСИМЕМО спомага за нaмаляване нa стреса, допринася за подобряване на паметта, концентрацията и познава­телните способности, както и за пропускливостта на клетките към храни­телните вещества и оптимизирането на метаболизма в мозъка.

 

КАКВО СЪДЪРЖА?

 

Гинко билоба - поддържа еластичността на кръвоносните съдове, елиминира свободните ра­дикали, стимулира мозъка, усилва паметта.

 

Червена боровинка - мощен антиоксидант, богат на витамини, ми­кроелементи, минерали, дъбилни вещества и флавоноиди, есенци­ални мастни киселини.

 

Фосфатидилсерин - повишава концентрацията и подобрява умствените способности. В състояние е да забави ускорения процес на стареене на мозъчните клетки, и се прилага успешно при депресии и старчески деменции. Участва в трансфера на информация между клетките, което определя правилното протичане на обмяната на веществата и предпазва от възникване на болестни състояния. Дефицитът му е често срещана причина за проблеми с когнитивните функции при повечето хора в напреднала възраст. Използва се за подобряване на мисловните умения у млади хора с дефицит на внимание, хиперактивност (ADHD), депресия, а също така е полезен за хора занимаващи се със спорт или други  физически натоварвания тъй като способства за намаляване мускулната умора и по-бързо възстановяване при спортисти.

Фосфатидилхолин - играе важна poля в oбpaзyвaнeтo нa ĸлeтъчнитe мeмбpaни в мeждy-ĸлeтъчнитe вpъзĸи. Оптимизира дейността на нервната система и действа като мозъчен стимулант. Приемът му има за цел да подобри когнитивните функции, концентрацията и паметта, ученето и обработването на информация, както и настроението, тъй като може да облекчи депресивни състояния.

Селен е най-важният антиоксидант, c активно действие насочено сре­щу образуването на свободни радикали. Способен да обезврежда най-опасните и агресивни “свободни радикали” с които другите антиоксиданти не могат да се справят.  При недостиг на този минерал възниква сериозен “пробив” в имунната система на организма.

Подсладител: Фруктоза, сукралоза, изомалц. Оцветител: цвят ягода. Овкусител: аромат червена боровинка. Киселина: Винена киселина. Пълнител: малтодекстрин.

СъставСаше от 5,0 g
Фосфатидилхолин200 mg
Гинко билоба сух екстракт 3% (гинко флавониди)100 mg
Червена боровинка сух екстракт 5% антоцианозиди15 mg
Фосфатидилсерин10 mg
Витамин В10.7 mg
Селен25 mcg

 


Опаковката съдържа: 16 сашета от 5.0 г

Препоръчителен дневен прием: по 1-2 сашета дневно.

Внимание:Да се съхранява на хладно и сухо място (недостъпно за малки деца. Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Консултирайте се Вашия лекар преди да приемате продукта, ако приемате антикоагуланти или антиагреганти лекарства. Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срока на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Продукта садържа изомалт, следоватлено прекомерна употреба може да има слабителна функция. Хранителните добавки  не са заместители на пълноценното хранене.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Нерванил

Нерванил

НЕРВАНИЛ представлява 100 % натурален продукт - комплекс от хранителни вещества и натурални екстрак..

17.20лв.

Саленикс

Саленикс

САЛЕНИКС е синергичен и балансиран комлпекс от Минерали, Витамини, Креатин и Плод от Баобаб компенс..

14.40лв.