• АЛЕРГОН - за облекчение на алергичен ринит

АЛЕРГОН - за облекчение на алергичен ринит

Цена на продукта:

  • 10.30лв.


Хранителна добавка с билкови екстракти и витамини, подпомага благосъстоянието на организма  в случай на алергичен ринит ипри различни алергични форми. АЛЕРГОН е изцяло натурален продукт, който чрез синергията на неговите съставки действа благоприятно върху благосъстоянието на носа и гърлото, подпомога естествената защита на организма, и противодейства на досадните симптоми причинени от сезонните алергии, настинките, реакциите към акари и всички синдроми, свързани с хиперактивността на имунната система. Продуктът се препоръчва особено през пролетните периоди или сезони, когато в околната среда количеството на полени и алергени е увеличено. Препоръчително е продукта да се взема 20-30 дни преди появата на симптомите, както и преди обострянето на алергичния синдром.

КАКВО СЪДЪРЖА?

Черен кимион -  познат и използван в древен Египет за способността му да укрепва имунната система и да се бори с астма, алергии, грип, настинка и бронхит.

Касис - богат на витамин С. Подобрява микрокръвообращението и заздравява стените на капилярите като подсилва лигавицата на дихателните пътища и намалява чувствителността към алергените. Има ценни противовъзпалителни свойства и подсилва естествената защита на организма като му помага да елиминира бактериите и вирусите и ограничава размножаването им. Действа като блокира освобождаването на хистамин - предизвикващ алергични реакции.

Астрагал се използва за предпазване на тялото от оксидативен стрес, както и срещу вируси и настинка. Насърчава функцията на имунната система и тонизира тялото, тъй като може да стимулира активността на белите кръвни клетки.

Шлемник байкалски  - антиоксидант, подпомагащ естествената защита на организма. Една от 50-те фундаментални билки, използвани в традиционната китайска медицина. Действа като противовъзпалително, имунозащитно, антимикробно и антивирусно средство.

Адхатода Васика е билка  използвана широко в Аюрведичната медицина повече от 2000 години благоприятстваща благосъстоянието на носа и гърлото и имаща  антихистаминови свойства. Използва се при остър и хроничен бронхит, алергична астма.

Витамин А  - поддържа както здравето както на кожата, така и на лигавиците.Стимулира нервната и укрепва имунната система.

Витамин С - е антиоксидант, допринасящ за нормалната функция на имунната система.

Състав

За таблетка от 650 mg

За 2 таблетки  

% RDA

Касис

100 mg

200 mg

Черен кимион сух екстракт

100 mg

200 mg

Витамин С

60 mg

120 mg

100%

Калциев карбонат

60 mg

120 mg

100%

Астрагал корен

50 mg

100 mg

Адхатода васика сух екстракт

50 mg

100 mg

Шлемник байкалски сух екстракт

40 mg

 80 mg

Витамин А

200 mcg

400 mcg

25 %


Други съставки:
 Фруктоза,сукралоза, микрокристалан целулоза,винена киселина   Аромат : Боровинка, Касис 

Опаковката съдържа:
20 таблетки от 650 мг

Препоръчителен дневен прием: 1 до 2 таблетки дневно

Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място (недостъпно за малки деца). Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срока на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки  не са заместители на пълноценното хранене

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Витафул

Витафул

Изцяло натуралана хранителна добавка, съдържаща най-важните витамини, минерали и растителни екстракт..

13.40лв.