• МАКСИМУНО  - СИЛНА ИММУННА СИСТЕМА ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

МАКСИМУНО - СИЛНА ИММУННА СИСТЕМА ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ

Цена на продукта:

  • 14.80лв.
  • 13.32лв.


МАКС ИМУНО е висококачествен имуностимулант - балансиран комплекс от натурални екстракти и Коластра, кои­то взаимодействащи в синергия подсилват имунната система. Продуктът е особено подходящ при смяна на сезоните, пролетна умора и тежка физическа активност. Има положителен ефект върху чревната флора, а благодарение на имунологичния си профил може да гарантира благосъстоянието на целия оргазнизъм както и да противодейства на негативните ефекти причинени от различни замъсрители и алергени, особено при деца и възрастни хора.


Какво садържа МАКС ИМУНО?

Kоластра – първото мляко с което майките - бозайници захранват рожбите си. Съдържа висока концентрация на жизнено важни растежни и модулиращи развитието и съзряването на имунната система фактори, които са от решаващо значение за нормалното изхранване и развитие на всички тъкани и органи в човешкото тяло и е важен естествен източник на имуноглобулин. Не причинява странични ефекти и засилва имунната система. Съдържа лактоферин - силен антиоксидант, значително редуциращ вредните ефекти от свободните радикали и фактор за растежа на костите, мускулите и съединителната тъкан, нервна тъкан и кожата. Предпазва организма от увреждане, като повишава съпротивителните му сили. Има aнтибактериално,  aнтивирусно, противовъзпалително и пробиотично действие.

Червена боровинка - мощен антиоксидант , богат на витамини,микроелементи, минерали, дъбилни вещества и флавоноиди. Eфективно неутрализира действието на свободните радикали.

Лайка- действа спазмолитично, противовъзпалително, антисептично, антиалергично и е храносмилателен стимулант

ВАЖНО!!  МАКСИМУНО е изключително подходяш за деца,  тъй като садържа коластра. Коластрата садържаща се в продукта е с най високо качество и произход Нова Зеландия. Капсулите могат да се разтварят, а садържанитео им да се изсипе в чаша с вода или мляко поради факта, че няма неблагоприятен вкус. Това улеснява и приемът му от възрастни хора, които имат проблем с поглъщане на капсули и таблетки. МАКСИМУНО не садържа подсладитеили или захар, а също така може да бъде ползван продължителен период от време.


СъставЗа капсули от 300 mgЗа 100 g
Коластра коза100 mg33.4 g
Фруктоза80 mg26.7 g
Лайка (Chamommila Matricaria) 0.3%30 mg10 g
Червена боровинка (Vaccinium vitis idea)25 mg8.34 g

КАКВО СЪДЪРЖА?

Препоръчителен дневен прием: По 1-2 капсули на ден. Съдържанието на капсулата може да се разтвори във вода или мляко.

Внимание: Да се съхранява на хладно и сухо място до 25С, недостъпно за малки деца. Да не се използва в случай на бременност или кърмене. Не превишавайте днвената дозировка. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Хранителните добавки не са заместители на пълноценното хранене.

Нето тегло: 6 гр.

Производител: Sintal Dietetics Srl, Кастелнуово Вомано – Италия

Дистрибутор: Sintal Group International - България, София, ул.”Братя Миладинови”, 104-108

Свързани продукти

Алергон

Алергон

Хранителна добавка с билкови екстракти и Витамини, полезна в случай на алергичен ринит и за лечение..

8.60лв.

Бимбокеър

Бимбокеър

При признаци на отслабване на имунитета на децата Ви, препоръчваме навременен прием на БИМБОКЕЪР - е..

8.20лв.

Витафул

Витафул

Изцяло натуралана хранителна добавка съдържаща най-важните Витамини, Минерали и Растителни екстракт..

12.30лв.

Респин

Респин

PЕСПИН представлява хранителна добавка под формата на сироп, съдържаща мед, витамин C, прополис..

8.80лв.