ДЕТОКСИКАЦИЯ С ПЮЪР ЛАЙН10 признака, че тялото ви има нужда от детокс и как да го направите по най-добрия начин

Когато чуем думата "детоксикация", в съзнанието ни веднага се прокрадват различни мисли. Може би си мислите за странни билки и подправки или пък лошо миришещи отвари! Вероятно сте опитали програма за детоксикация и сте открили, че първоначалните симптоми са неприятни. Или може би имате опит с детоксикацията и сте наясно с невероятните физически, психически, емоционални и духовни ползи от дълбокото прочистване на тялото. В която и категория да попадате, важно е да разсеем често срещаните митове за това какво е детоксикация и наистина да разберем защо е важно да почистваме тялото си от време на време.

 

ЗАЩО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ДЕТОКСИКАЦИЯ?

Тялото ни непрекъснато работи, за да разсее токсините и нежеланите вещества от различните си системи. С течение на времето тялото се отпуска от нездравословен избор на храни, алкохол, кофеин, наркотици, стрес и екологични токсини, които са неизбежна част от съвременния живот. Независимо от това колко здравословен е начинът ви на хранене  или на живот, външните фактори като мръсен въздух, стрес и постоянно движение изискват от тялото ни да се справя с токсините, които навлизат всеки ден в него. Когато нашите жизнени органи са поставени под прекалено голям натиск и не могат да работят ефективно, това е времето, в което болестите се появяват. Отделянето на време за очистване на тялото и подхранването на тези жизненоважни органи има незабавни ефекти - повече енергия, по-чиста и красива кожа, по-добро храносмилане, умствена яснота и много други.

10 ПРИЗНАКА, ЧЕ ТЯЛОТО ВИ ИМА НУЖДА ОТ ДЕТОКСИКАЦИЯ

Ако се чудите дали имате нужда от детоксикация, единственото, което трябва да направите, е да чуете какво казва тялото ви. Ето 10 признака, които показват, че тялото ви има нужда от детокс:

 1. Чувствате се уморени, стресирани, претоварени;
 2. Имате често главоболие и / или липса на умствена яснота;
 3. Имате бръчки и дефекти на кожата и / или пъпки с разширени пори и други кожни проблеми;
 4. Лесно се разболявате и често ви се налага да се лекувате;
 5. Храносмилателната ви система не работи правилно;
 6. Диетата ви се състои от по-малко здравословна храна и често ядете пържени храни, преработено месо, млечни продукти, глутен, преработени храни, рафинирана захар или бързо хранене;
 7. Често пиете кафе, алкохол, приемате лекарства или пушите цигари;
 8. Вие сте ежедневно изложени на общи екологични токсини като въглеродни емисии, цигарен дим, хербициди, пестициди, изкуствени аромати и домакински химикали;
 9. Имате наднормено тегло;
 10. Често се чувствате емоционално нестабилни, депресирани, немотивирани и лишени от енергия и ентусиазъм за живот.

Детоксикацията е ваша възможност да дадете на тялото си почивка и да позволите на собствените си самоочистващи и самолекуващи процеси да се включат. Телата ни са така създадени, че могат сами да се почистват, ако им осигурим правилните условия. Детоксикацията е идеалният начин да тръгнете по пътя към здравословен, по-щастлив и по-жизнен живот!

КАКВО ВКЛЮЧВА ЕДНА ДЕТОКСИКАЦИЯ?

 1. Хидратация

Елиминира токсините и помага на клетките да се обновят. Старайте се да пиете между 1,5 – 2л вода дневно.

 1. Движение

Заздравява тялото и подсилва белите дробове. Движете се постоянно през деня и спортувайте поне по 3-4 пъти седмично.

 1. Храната

Специфичните храни спомагат за деактивирането на токсините и отстраняването им от тялото (особено натрупването на тежък метал). Целта е да включите колкото се може повече пресни плодове и зеленчуци във вашата диета.

 1. Сънят

Сънят подпомага обновяването на клетките и помага при възстановяването на мускулите и кръвоносните съдове. Осигурете си поне по 7-8 часа сън дневно.

 1. Разхождайте се често

Вдишвайте свеж въздух; получете дневната доза витамин D и подобрете настроението си. Хранете се на открито. Упражнявайте се на открито. Излизайте винаги, когато времето го позволява.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ГРИЖА

Ако искате да подсилите ефекта от детоксикацията, доверете се на Пюър Лайн. Специалната му селекция от билки ще помогне на организма ви да се освободи от токсините по-бързо и да върне здравето на организма ви за нула време. Всичко това ще се случи благодарение на:

 • Индийски корен равен, който ще подобри храносмилането ви;
 • Котешки нокът, който подсилва имунната система;
 • Ехинацея, която е мощен имуностимулатор;
 • Джинджифил, който подпомага храносмилателната система.

Поръчайте още сега своя Пюър Лайн и освободете тялото си от токсините, за да се почувствате отново здрави, във форма и щастливи!