БИМБОКЕЪР ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТКак по естествен начин да повишите имунитета на детето си?

Децата са много по-податливи на вируси и бактерии от възрастните. Ежедневните игри в училище или в детската градина могат да бъдат наистина опасни, особено ако в групата/класа на вашето дете има болни. Така стигаме до въпроса:

Как да предпазя детето си от ужасните вируси и бактерии, без да ми се налага да го затварям вкъщи?

Може би всеки родител е попадал в капана на въпросите, свързани с имунитета на неговото дете. Ясно е, че добрият имунитет предпазва от всички опасни зарази и болести, които ни заобикалят, но как да сте сигурни, че правите всичко възможно, за да осигурите на детето си здрав имунитет?

Ето 5 неща, които да направите още днес:

  1. Избягвайте антибиотицитие, освен ако не са наистина наложителни

Антибиотиците се предписват повече от 154 милиона пъти годишно за различни заболявания -  от рана до ушна инфекция. Целта на антибиотиците е да унищожат бактериите, причиняващи инфекции. Въпреки това, най-малко 30% от предписанията за антибиотици са ненужни. Това има значение, тъй като антибиотиците не само унищожават патогенните бактерии, но изчерпват полезните бактерии. Това може да доведе до храносмилателни и други проблеми.

Ако лекарят предписва на вашето дете антибиотици, опитайте се да разберете дали наистина е нужно да се приемат.  Колко необходими са тези антибиотици? Колко вероятно е естественият имунитет да се погрижи за проблема без това лекарство? Има ли по-естествени антибактериални опции?

  1. Храни, богати на пробиотици

Ако искате да повишите имунитета на детето си по естествен начин, можете да го направите като сервирате храни богати на пробиотици. Кисело мляко с пасирани или просто нарязани плодове е чудесен начин да се погрижите за имунитета, сервирайки нещо вкусно. Ако детето ви е злоядо, опитайте с хранителна добавка.

  1. По-малко захар, повече зеленчуци

Лятото, децата и захарта изглеждат неизбежна комбинация, между басейните, барбекютата и летните лагери. Въпреки това е доказано, че захарта променя микробиологията по доста екстремни начини, подхранвайки по-патогенните бактерии, които харесват захарта, което може да се окаже лоша новина за имунитета.  Уверете се, че микробиологията на детето ви е стимулирана, като го изпращате в училище с плодове, вместо с шоколад и бонбони, или поне сладкиши, приготвени с естествени подсладители като стевия. Заредете дома си с плодове, богати на витамин С и антиоксиданти за десерт, като портокали и боровинки.

  1. Пуснете детето навън

Насърчавайте децата си да бъдат навън възможно най-много през цялата година, не само за упражнения и чист въздух, а за "слънчевия витамин" -  витамин D. Тялото абсорбира слънчевата светлина с помощта на холестерол, за да го превърне в използваема форма на витамин D, а всяка отделна клетка в тялото ви има нужда от витамин D - по-специално имунната система. Ниските нива на този витамин са свързани с автоимунни заболявания като диабет тип 1 и възпалителни чревни нарушения. Оптималните нива са показали, че подобряват симптомите на тези състояния, като помагат за увеличаване на белите кръвни клетки, които са защитниците на имунната система.

  1. Допълнителна грижа

Подсилете имунитета на детето си като  му осигурите нужната доза витамини и минерали за здрав имунитет. За да се погрижи за това тук е Бимбокеър – имуностимулант за деца. Бимбокеър ще се погрижи за здравата и силна имунна система, благодарение на съдържащите се в него:

  • Витамини: C, E, A, B1, B2, B6, B12, K1, D3;
  • Фолиева киселина;
  • Биотин.

Всички те играят важна роля за развитието в детска възраст и спомагат за защита от оксидативен стрес. Само няколко капки дневно ще осигурят на детето нужната доза витимини и минерали, от която то има нужда за силен имунитет.

Поръчайте Бимбокеър още сега!