ПЮЪР ЛАЙН

12.40 лв.

30 таблетки от 1100 мг
* Цената включва 20 % ДДС
* Цените на продуктите може да варират в различните търговски обекти и аптеки.”
* Доставката в рамките на София град е безплатна!
* За останалите градове се свържете с нас- +359 876 800 139 или info@sintalgroup.com

Сравни

Описание

ПЮЪР ЛАЙН е билкова добавка, която насърчава пречистването на организма. Той представлява синергична смес от мощни билки, която подпомага детоксикацията на храносмилателната система, и укрепва имунната система като стимулира елиминиране­то на токсините.ПЮЪР ЛАЙН е продукт с максимална ефективност за всеки, който се стреми към добро здраве и дълголетие.

Състав За таблетка от 1100 мг
Индийски корен ревен (Rheumofficinale)екстракт 200 мг
Котешки нокът (Uncariatomentosa) кора и корен 150 мг
Джинджифил екстракт от корен (Zingiberofficinale) 150 мг
Ехинацея ( Echinacea Purpurea) цялото растение 90 мг
Танг куей корен екстракт (angelica sinensis) 70 мг
Бял трън (Silybum Marianum) сух екстракт плодове 60 мг
Чесън (Allium sativum) сух екстракт 50 мг
Лапачо или Pau D’arco кора (Tabebuia avellanedae) 30 мг

КАКВО СЪДЪРЖА?

Индийски корен ревен -  подобрява  храносмилането като увеличава стомашната секреция и тонизирамускулатурата на храносмилателнитеоргани. В по-големи дози действа слабително или очистително.

Котешки нокът - подсилва имунната система, като унищожава многoот паразитните щамове бактерии, живеещи в храносмилателнатaсистема, притежава свойството да прочиства токсините от червата.

Джинджифил – подпомага в случаи на диспепсия, лошо храносмилане,чрез локално повишаване на кръвопотока в храносмилателната система.

Eхинацея - мощно имуностимулиращо исилно  изразенопротивовъзпалително действие.

Белият трънe антиоксидант, който намалява образуването на  свободнитерадикали и оказва влияние на растежа на клетките, като по този начин намалявaвъзпалението и поддържа  чернодробния  толеранс към оксидативния стрес.

Лапачо (PauDarco) -средство със силно антиканцерогенно действие.

Чесънът е мощен имуностимулант!Той повишава количеството на лимфоцититеи стимулира останалите компоненти на имунната система.

Препоръчителен дневен прием:По 1 таблетка, два пъти дневно.

Внимание: Не превишавайте дневната дозировка. Не използвайте продукта след изтичането срока на годност. Срокът на годност се отнася за продукта в неотворена форма и правилно съхранен. Не препоръчваме използването на продукта по време на бременност и кърмене. Хранителните добавки не са заместители на пълноценното хранене. Да се съхранява на хладно и сухо място до 25С, недостъпно за деца.

Нето тегло: 33 гр.