12.00 лв.

16 сашета по 6.5g
* Цената включва 20 % ДДС
* Цените на продуктите може да варират в различните търговски обекти и аптеки.”
* Доставката в рамките на София град е безплатна!
* За останалите градове се свържете с нас – +359 876 800 139 или info@sintalgroup.com

Сравни
Категория:

Описание

НОС представлява комплекс от натурални съставки - борова кора, L-аргинини витамини подпомагащи физиологичната функ­ция на съдовата система. НОС насърчава ендогенната продукция на азотен оксид, подпомага циркулацията на кръвта. Подпомага  функцията както на периферната така и на централната нервна система.Има силна антиоксидантна активност срещу свободните радикали.

КАКВО СЪДЪРЖА?

борова кора - единствената естествена добавка, която стимулира производството на хиалуронова киселина в човешката кожа. Боровата кора,има свойството да забавя процеса на стареене.

L-аргинин се използва за азотен окис, който намалява сковаността на кръвоносните съдове, увеличава притока на кръв към мускулите и подобрява функцията на кръвоносните съдове. Необходим e  за функционирането на хипофизата.

Витамин Е- е признат за най-мощният антиоксидант. Предпазва клетките от увреждане, забавя окисляването на липидите и образуването на свободни радикали в организма.

 

Състав За саше 6,5g
L – аргинин 2500mg
Инозитол 100 mg
Кора на морски бор ( Pinuspineaster) 95% 100 mg
Витамин С 60 mg
Витамин Е 5 mg

Препоръчителен дневен прием: По 1 саше дневно. Разтворете съдържанието на сашето в чаша с вода, разбъркайте добре и изпийте веднага.

Внимание: Да не се използва в случай на бременност или кърмене.